CeBio Bad en Douche

Rooster Lijst

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

3 Artikel(en)

CeBio Bad en Douche

Ga voor een natuurlijke verzorging van uw huid met C’BIO!

De allerbeste natuurlijke verzorging voor elk huidtype. Dat is waar de C’BIO bad- en doucheproducten, die we u op onze webshop aanbieden, voor staan. Achter de bad- en douchegels van C’BIO zit een schat aan farmaceutische kennis en ervaring. Deze kennis zorgt ervoor dat de heilzame werking van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten optimaal kan worden benut. Zo is er voor elk huidtype een uitgebalanceerd product gecreëerd om de huid de allerbeste verzorging te kunnen geven. De bad- en douchegels van C’BIO bevatten alleen de allerbeste natuurlijke en biologische ingrediënten en etherische oliën. Mocht u nog niet op de hoogte zijn van wat deze oliën precies zijn, etherische oliën zijn oliën die worden gewonnen uit verschillende delen van een plant en die hun desbetreffende geur dan ook danken aan de plant waaruit ze gewonnen zijn. Zo ruikt etherische Lavande olie bijvoorbeeld sterk naar de lavendelplant. Deze etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) worden onder andere uit de volgende bestanddelen van planten gewonnen: de bladeren, de schil, de schors, de vrucht, het zaad of de bloesem. Het mooie aan het gebruik van etherische oliën in bad- en doucheproducten, is dat deze een heerlijke, natuurlijke geur aan het desbetreffende product toevoegen, wat natuurlijk een belangrijke overweging is bij de aanschaf van een dergelijk product. Hoe het ook zij, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over toegevoegde chemicaliën, synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen, als u onze C’BIO producten bestelt. Het mooie is daarnaast dat de C’BIO bad- en doucheproducten geschikt zijn voor elk huidtype.

De voordelen van de C’BIO bad- en doucheproducten

Behalve dat de C’BIO bad- en doucheproducten geschikt zijn voor elk huidtype, bieden ze u nog veel meer voordelen! Zo profiteert u ook, afhankelijk van het exacte product dat u bestelt, van een uiterst hydraterende werking of op zijn minst een werking die het uitdrogen van de huid tegengaat. Daarnaast zijn de producten zeepvrij en bevatten ze allemaal uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten. Tevens kunt u ze ook gerust gebruiken voor en door kinderen. Ze zijn namelijk geschikt voor het hele gezin! Kijk dus gerust rond in onze webshop en bestel het C’BIO bad- en doucheproduct dat het beste bij u past. De voordelen van onze webshop Als u een product online aanschaft, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat niet alleen het product zelf, maar ook de webshop waar u het bestelt te vertrouwen is en goed aangeschreven staat. Daarom zal het u ongetwijfeld verheugen, dat als u uw C’BIO product in onze webshop bestelt, u te maken heeft met een zeer goede en betrouwbare webshop. Wij bieden u namelijk de volgende grote voordelen:
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €20
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis (tenzij u op een zaterdag of de dag voor een feestdag bestelt)
  • Pure en 100% natuurlijke Ayurveda producten
  • 5 sterren op Trustpilot!

Ga voor een natuurlijk product. Kies voor C’BIO!

U leest het goed, wij bieden u 100% natuurlijke en biologische bad- en doucheproducten die geschikt zijn voor elk huidtype. Echter, de heerlijke en gevarieerde geuren van onze producten zorgen ervoor dat u toch het product kunt kiezen dat precies bij u past. Neem dus een kijkje in onze webshop en koop het C’BIO bad- en douche product dat perfect bij uw wensen aansluit. Bestelt u voor 12:00? Dan heeft u uw product de volgende werkdag al in huis.