Devi Skincare

Rooster Lijst

1-40 van 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

1-40 van 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Devi Skincare

Natuurlijk huidverzorging met Devi Skincare

De huid is een goede indicatie van je gezondheid. Het weerspiegelt namelijk niet alleen onze fysieke, maar ook de mentale gezondheid. Een stralende huid is een positief kenmerk van het uiterlijk. De producten van Devi Skincare zijn speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw. Devi Skincare verzorgt de huid zonder dat daarbij synthetische toevoegingen aan te pas komen. Devi Skincare onderscheidt zich van haar concurrenten door hun Ayurvedische benadering van de verschillende huidtypen: droog en schilferig, warm en verhit en klam en vettig. De krachtige natuurlijke producten werken tot diep in de huid om te verzorgen, kalmeren, voeden en revitaliseren. Dankzij de verkoelende bestanddelen van de Devi Skincare producten voelt de huid weer zacht en fris aan. Doordat alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden zijn de producten zeer geschikt voor de gevoelige huid, en ze zijn ook geschikt voor een normale huid die geïrriteerd aanvoelt. De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Devi Skincare bestel je eenvoudig en snel in onze webshop.

De verschillende huidtypen

De producten van Devi Skincare zijn gebaseerd op drie verschillende huidtypes:
  • VATA: droog en schilferig
  • PITTA: warm en verhit
  • KAPHA: klam en vettig
Verschillende producten van Devi Skincare zijn gemarkeerd met een van deze kenmerken. Je kunt dan meteen zien welk product het beste voor jou geschikt is. VATA producten zijn bijvoorbeeld ideaal voor dagelijks gebruik bij een droge huid, want het herstelt de vochtbalans en voorkomt uitdroging. PITTA producten dragen bij aan het verkoelen en verzachten bij de warme en verhitte huid. Deze producten zijn overigens ook zeer geschikt wanneer je normale huid gevoelig en geïrriteerd aanvoelt, want het brengt de gevoelige huid weer tot rust. KAPHA huid bevat van nature al veel olieachtige eigenschappen. KAPHA huidverzorgingsproducten worden daarom snel in de huid opgenomen zonder dat deze vettig aanvoelt. In plaats daarvan bevat het stimulerende en ontvettende bestanddelen. Voor elk type huid heeft Devi Skincare verschillende opties.

Bestel de Devi Skincare huidverzorgingsproducten direct in de webshop

Wil jij ook je gevoelige huid verzorgen met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Devi Skincare? De VATA, PITTA en KAPHA producten van Devi Skincare bestel je eenvoudig in onze webshop. Zo heb je altijd de juiste huidverzorging voor jouw type huid. Als je de producten van Pranayur online voor 12 uur bestelt heb je ze de volgende werkdag al in huis. Bovendien wordt je bestelling van boven de 20 ook nog eens gratis verzonden.