Neem Cleansing Emulsion 200 ml

Art.nr: 8714226010584

De kracht van Neem voor op uw huid. Deze Cleansing Emulsion reinigt de huid diep. Werkt als een antioxidant. Beschermt de huid tegen veroudering. Onderaan deze pagina vindt u nog meer Neem-producten. Lekker in uw vel met Neem Cleansing Emulsion. Ontdek het wonder van deze Neem-producten. Bestel vandaag nog via de webshop van Pranayur.


Lees meer
€ 28,36
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud 200 ml
Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Neem: een cosmetisch wondertje van onze plantenwereld

Vanwege de capaciteit om de huid diep en grondig te reinigen en te verzorgen wordt Neem (Azadirachta indica) in India al eeuwenlang gebruikt in cosmeticaproducten.

Neem en de kwaliteit van bitter

Neem is een zeer bitter kruid dat bekend staat om zijn natuurlijke ondersteuning van de huid. De extreme bitterheid werkt zowel bacterie- als schimmeldodend en Neem-producten zijn daarom zeer geschikt voor personen die hun huid goed willen verzorgen.

Neem Cleansing Emulsion - ook voor de normale huid

Ook voor de normale huid is Devi Neem Cleansing Emulsion geschikt voor dagelijks gebruik. Neem is een belangrijk antioxidant en beschermt de huid tegen veroudering. De Emulsion is aangevuld met een aantal bijzondere etherische oliën die het reinigende en het verfrissende van dit product op de huid vergroten.

Dagelijks voor een optimaal effect

Gebruik voor een optimaal effect de Neem Cleansing Emulsion dagelijks. Breng vervolgens een Devi Dag- of Nachtcrème aan die geschikt is voor uw huidtype.

 

Lekker in uw vel met Neem Cleansing Emulsion. Ontdek het wonder van deze Neem-producten en bestel het vandaag nog via de Pranayur-webshop.

 

Hier vindt u nog meer Neemproducten:
- Neem Haarverzorging
Neem Complex Cream
- Neem Taila

Neem Cleansing Emulsion is ook verkrijgbaar in 100 ml

 

We versturen je bestelling morgen