Pitta Cleansing Emulsion 200 ML

Art.nr: 8714226008123

Een uitgekiende formule voor een diepreinigende werking, die tegelijkertijd de huid verzacht. Verwijdert effectief make-up en onzuiverheden zonder de huid te irriteren. Werkt reinigend, verfrissend en verzachtend op lichaam en geest
Lees meer
€ 23,28
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud 200 ml
Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Deze reinigingslotion zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid op een milde manier, zonder dat de huid hierdoor geïrriteerd raakt, zoals bij veel andere reinigingsproducten het geval is. De Pitta-huid is van nature vrij gevoelig en Pitta reinigingslotion houdt daar rekening mee!
De ingrediënten in dit product dragen bij aan verkoeling en verzachting, wat van belang is voor de soms oververhitte en gevoelige Pitta-huid. Dankzij de verkoelende bestanddelen voelt de huid weer fris en zacht aan. Pitta reinigingslotion verwijdert onzuiverheden uit de poriën en is zeer geschikt voor het reinigen van een huid met mee-eters en puistjes. De reinigingslotion is geschikt voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid, maar ook geschikt wanneer een normale huid oververhit en geïrriteerd aanvoelt. Deze crème brengt een gevoelige huid weer tot rust en bevat oliën die rijk zijn aan vitamine A, D en E.
We versturen je bestelling morgen