Huidverzorging

Categorie

Rooster Lijst

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

13 Artikel(en)

Huidverzorging

Het belang van goede huidverzorging

De huid is het grootste orgaan in je lichaam, en het toont je gezondheid aan de buitenwereld. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Dit kun je doen met de beste natuurlijke huidverzorgingsproducten van Pranayur. Wij bieden een groot aanbod aan natuurlijke middelen voor huidverzorging, die de gevoelige huid ondersteunen. Ben je benieuwd hoe jij je huid goed kunt verzorgen met de natuurlijke producten van Pranayur? Lees dan snel verder! Als je zelf onze Ayurvedische huidverzorgingsproducten wilt uitproberen kun je die hier in onze webshop gemakkelijk bestellen.

Ayurvedische huidverzorging

Ayurveda is een vorm van geneeskunde die meer dan 5000 jaar geleden in India is ontstaan. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten staat hierbij centraal. Volgens Ayurvedische begrippen zijn er drie verschillende huidtypes:
  • VATA: droog en schilferig
  • PITTA: warm en verhit
  • KAPHA: klam en vettig
Voor elk huidtype bieden we aparte producten die speciaal afgestemd zijn op de natuurlijke verzorging van de gevoelige huid. Het gebruik van Indiase kruiden staat centraal bij de Ayurvedische huidverzorging.

Huidverzorging in de ochtend

Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt is het belangrijk om je huid eerst goed te reinigen. Zo wordt overgebleven make-up, talg, transpiratie en vuil verwijderd, en begin je dus met een goede basis aan je huidverzorging. Standaard reinigingsproducten voor de huid kunnen zeep en parfum bevatten, wat de huid erg kan uitdrogen. De Ayurvedische producten van Pranayur maken alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten waardoor ze ook uitermate goed geschikt zijn voor de gevoelige huid. Gebruik vervolgens een tonic om je huid te verfrissen. Op de schone huid kun je dan een crème aanbrengen die geschikt is voor jouw huidtype. Zorg er ten slotte altijd voor dat je je huid goed beschermt tegen de zon met een zonnecrème.

Huidverzorging in de avond

In de avond is het belangrijk om je huid weer goed te reinigen voordat je gaat slapen. ‘s Nachts herstelt je huid zich namelijk, en wanneer je gaat slapen met een vieze huid kan dit voor onzuiverheden zorgen. Verwijder daarom ook altijd je make-up voordat je naar bed gaat. Gebruik vervolgens weer een tonic, en het is heerlijk om dan even te relaxen met een lekker gezichtsmasker. Breng ten slotte een nachtcrème aan, en je kunt met een gerust hart gaan slapen. Wij bieden een groot aanbod aan verschillende natuurlijke huidverzorgingsproducten die gemaakt zijn volgens Ayurvedische principes en die uitermate geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Bestel direct de beste huidverzorgingsproductenin onze webshop

De natuurlijke, Ayurvedische huidverzorgingsproducten van Pranayur bestel je snel en eenvoudig hier in de webshop. Als je dit voor 12 uur doet heb je ze bovendien de volgende dag nog binnen. Alle bestellingen boven de 20 euro worden gratis thuisbezorgd.