Massage

Categorie

Rooster Lijst

18 Artikel(en)

Rooster Lijst

18 Artikel(en)

Massage

Natuurlijke massageoliën voor een ontspannen massage

Bij Pranayur kun je terecht voor heerlijke natuurlijke massageoliën die ervoor kunnen zorgen dat je écht relaxt. Onze massageoliën zijn samengesteld uit uitgekiende basisoliën, bijzondere kruiden en aromatische geuren. Alle ingrediënten zijn natuurlijk en biologisch. We hebben speciale oliën voor elk huidtype, zodat er altijd iets tussen zit wat precies bij jou past. Heb je een tekort aan energie en een gevoel van zwaarte? Neem dan een massage met de natuurlijke oliën van Pranayur om je lichaam te reinigen. Hoe een massage kan helpen lees je hier. De natuurlijke massageoliën van Pranayur bestel je snel en eenvoudig in de webshop.

De voordelen van een massage

Een massage helpt je om lekker te ontspannen, dat weten we ondertussen wel. Maar wist je dat het regelmatig nemen van een massage ook kan helpen met de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen? Bij het bewegen maken de spieren melkzuren aan; een afvalstof die via de bloedvaten in de spieren weggevoerd wordt. Het kan voorkomen dat er een "knoop" in de spieren zit, waardoor de bloedcirculatie niet meer zo goed loopt. Deze knoop is een bundeltje spiervezels die aan elkaar blijven plakken, waardoor de melkzuren niet meer goed vervoerd worden. Een massage kan deze knopen uit de spieren halen en ervoor zorgen dat het bloed weer goed door kan lopen en de melkzuren afgevoerd worden. Bovendien is gebleken dat na een massage de hoeveelheid witte bloedcellen verhoogd is. Deze bloedcellen vallen virussen aan en zorgen ervoor dat je gezond blijft. Door het gebruik van de massageoliën, en andere natuurlijke producten van Pranayur verzorg je bovendien ook nog je huid intensief.

Massages voor de allerkleinste

Een massage is niet alleen lekker voor jezelf, maar ook voor je kleine! Door je baby een massage te geven komt serotonine vrij, ook wel het gelukshormoon genoemd. Daarbij daalt de hoeveelheid cortisol, het stresshormoon. Een babymassage is dus een goede manier om een hechte band op te bouwen tussen jou en je baby, en bovendien wordt je kleintje er ook nog eens gelukkig van! Het regelmatig geven van een babymassage heeft ook nog andere voordelen, zoals:
  • beter slapen
  • verminderen van krampjes en constipatie
  • verlichting van de pijn van doorkomende tandjes
  • de lichaamsgroei stimuleren
  • het versterken van de weerstand

Koop nu snel alle producten voor een heerlijke massage in onze webshop

Wil je jezelf of je kleine na het lezen van deze informatie ook verwennen met de heerlijke, natuurlijke massageoliën van Pranayur? Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zijn de massageoliën zeer geschikt voor de gevoelige huid. Bestel ze daarom snel en eenvoudig via de webshop. Als je voor 12 uur bestelt heb je de producten de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van boven de 20 euro hoef je geen verzendkosten te betalen.