Garshan (ruwzijde) Massagehandschoenen

Art.nr: 4032582001232

Een perfect alternatief voor de ayurvedische massage met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massage: een massage met ruw zijden handschoenen waarbij géén olie wordt gebruikt.
Lees meer
€ 13,19

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud Paar
Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Deze Garshan-handschoenen zijn vervaardigd uit ongebleekte, zuivere natuurzijde en kunnen ook door mensen met een allergie worden gebruikt. De gebruikte zijde wordt op bijzonder natuurvriendelijke wijze geproduceerd. De zijderupsen worden niet zoals gebruikelijk met natronloog gedood, maar met warm water van de zijdecocon gescheiden. De rupsen blijven leven en kunnen voor verdere productie worden gebruikt.

Ideaal voor het verminderen van ama, voor gewichtsverlies of bij verhoogde kapha. Garshan-massage wordt net als de oliemassage vóór het douchen gedaan.

Garshan-massage stimuleert het bindweefsel, activeert de stofwisseling en de bloeddoorstroming. Stofwisselingsslakken worden sneller en efficiënter afgevoerd. Het milde peeling-effect van de Garshan-handschoen helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en werkt ondersteunend bij het voorkomen en verminderen van cellulitis.

• met mild peeling-effect
• stimuleert stofwisseling en bloedsomloop
• voert stofwisselingsslakken af
• ondersteunt de lymfedrainage
• reduceert cellulitis

Bewijs voor het gezondheidseffect wordt nog beoordeeld in Europese toelatingsprocedure.