Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging met natuurlijke producten

Rooster Lijst

31-40 van 102

 1. Neem Complex Cream - 50 ml

  Neem Complex Cream is een weldadig product voor een goede en heerlijke verzorging van de huid. Een intensieve verzorging van de gevoelige huid. Ondersteunt de natuurlijke weerstand van de huid. Beschermt de huid tegen veroudering. Ontdek ook de andere producten van Neem. Deze kunt u onderaan deze pagina vinden. Geef uzelf de Neem-verzorging die uw huid zal waarderen en bestel het hier via de webshop van Pranayur. 

  Meer Informatie
  € 27,25

 2. Neem Complex Cream - 200 ml

  Neem Complex Cream is een weldadig product voor een goede en heerlijke verzorging van de huid. Een intensieve verzorging van de gevoelige huid. Ondersteunt de natuurlijke weerstand van de huid. Beschermt de huid tegen veroudering. Ontdek ook de andere producten van Neem. Deze kunt u onderaan deze pagina vinden. Geef uzelf de Neem-verzorging die uw huid zal waarderen en bestel het hier via de Pranayur-webshop. 

  Meer Informatie
  € 80,42

 3. AW Vata Massage Olie 200 ML
  Basisolie

  Een rijke basisolie met toevoeging van special geselecteerde kruiden voor de Vata constitutie Meer Informatie
  € 21,49

 4. AW Pitta Massage Olie 100 ML
  AW Pitta Massage Olie 100 ML Meer Informatie
  € 13,06

 5. AW Pitta Massage Olie 200 ML
  Basisolie

  Een rijke basisolie met toevoeging van special geselecteerde kruiden voor de Pitta constitutie Meer Informatie
  € 20,59

 6. AW Kapha Massage Olie 100 ML
  AW Kapha Massage Olie 100 ML Meer Informatie
  € 13,99

 7. AW Satva Massage Olie 100 ML
  AW Satva Massage Oil 100 ML Meer Informatie
  € 13,90

 8. AW Satva Massage Olie 200 ML
  AW Satva Massage Oil 200 ML Meer Informatie
  € 21,30

 9. Intiem gel
  Deze gel bevat natuurlijke en milde ingrediënten voor de intieme hygiëne van de vrouw. Meer Informatie
  € 20,44

 10. AW Satva Massage Olie 500 ML
  Satva Massage Oil Meer Informatie
  € 50,82

Rooster Lijst

31-40 van 102

Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging op natuurlijke wijze

Vindt u een optimale lichaamsverzorging ook erg belangrijk? En wenst u dit te bewerkstelligen met zo veel mogelijk natuurlijke producten? Neem dan eens een kijkje in de Pranayur-webshop. Wij hebben namelijk een uitgebalanceerd assortiment op het gebied van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Zo hebben we producten van onder andere Devi Skincare, C’BIO en Cosmo Naturel. Ook massageproducten en andere huidproducten vallen onder het aanbod van Pranayur. Op deze pagina en op de betreffende productpagina’s leest u er meer over. Wilt u daarna nog meer weten over deze lichaamsverzorgingsproducten? Dan bent u uiteraard altijd welkom om contact op te nemen met de specialisten van Pranayur.

Devi Skincare

De lichaamsverzorgingsproducten van Devi Skincare zijn bedoeld voor zelfbewuste vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke verzorging voor de huid, zonder allerlei synthetische toevoegingen. Devi weet zich met een Ayurvedische benadering van de huidtypen te onderscheiden. Producten van Devi hebben dan ook een krachtige natuurlijke werking tot ver in de diepere lagen van de huid. Let wel: de huid is ons grootste orgaan en daarmee een goede indicatie van de algehele staat van gezondheid. Ayurvedische huidverzorging is aanbevelenswaardig wanneer u hinder ondervindt van een droge en schilferige huid, een warme en verhitte huid en/of een klamme en vettige huid. Devi Skincare kan ook ondersteunen bij het voorkomen van deze huidproblemen.

Natuurlijke huidverzorging met C’BIO

De bad- en douchegels van C’BIO, die u in de Pranayur-webshop kunt vinden, bevatten louter de beste natuurlijke en biologische ingrediënten en etherische oliën. In deze producten, die bijdragen aan een goede lichaamsverzorging, is geen sprake van toegevoegde chemicaliën, synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen. Zo is er voor elk huidtype een uitgebalanceerd product tot stand gebracht om de huid de allerbeste verzorging te kunnen geven.

Cosmo Naturel Bad en Douche

Cosmo Naturel Bad en Douche biedt producten met de allerbeste natuurlijke verzorging voor elk huidtype. In tegenstelling tot normale zeep, die een uitdrogend en beschadigend effect kan hebben op huid en haar, hebben producten van Cosmo Naturel een hydraterende en beschermende functie. Dankzij uitgebreide farmaceutische kennis weet Cormo ervoor te zorgen dat de heilzame werking van de zorgvuldig geselecteerde bestanddelen ten volle worden benut. Hiermee blijft uw huid zo lang mogelijk mooi en gezond. Uiteraard kunt u deze producten via de webshop van Pranayur bestellen.

Babyverzorgingsproducten

Bent u net bevallen of is er momenteel een baby op komst? Dan is een goede verzorging van de huid van de pasgeboren baby zeer essentieel. Gelukkig kunt u via de webshop van Pranayur babyverzorgingsproducten bestellen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Deze producten zijn mild en verzorgend, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Bestel uw Ayurvedische lichaamsverzorgingsproducten via Pranayur

Bent u geïnteresseerd in Ayurvedische producten voor het bevorderen van uw lichaamsverzorging? Als u hierover meer informatie zou willen ontvangen, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0320-289835, per e-mail via sales@pranayur.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Als u een van deze lichaamsverzorgingsproducten wilt bestellen, dan kan dat heel eenvoudig en voordelig via de Pranayur-webshop. Bestelt u voor 12.00 uur, dan heeft u uw product(en) de volgende werkdag al in huis. Tip: als u een bestelling plaatst van boven de 20 euro, dan vervallen voor u de verzendkosten. Bestel dus snel uw Ayurvedische producten via de webshop van Pranayur en ga voor een natuurlijke lichaamsverzorging.