Persoonlijke verzorging

Producten voor persoonlijke verzorging

Rooster Lijst

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

13 Artikel(en)

Persoonlijke verzorging

Het belang van goede, persoonlijke verzorging

Goede producten met betrekking tot persoonlijke verzorging helpen uw natuurlijk schoonheid extra te benadrukken. Allicht is het uiterlijk is niet volgens iedereen het allerbelangrijkste, maar het is toch wel het eerste dat anderen van u zien. Een deugdelijke persoonlijke verzorging op dagelijkse basis is daarom belangrijk. Uiteraard dragen kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke verzorgingsproducten daar extra aan bij. De gezondheidsleer Ayurveda kent een aantal bijzondere producten op het gebied van persoonlijke verzorging. U vindt ze via deze pagina. Hieronder leest u alvast meer informatie over enkele relevante persoonlijke verzorgingsproducten. Bestellen kan in ieder geval snel, eenvoudig en voordelig via de webshop van Pranayur.

Tongschraper

Volgens de Ayurvedische gezondheidsleer is een belangrijk onderdeel van het ochtendritueel om de dag te beginnen met het schrapen van de tong met een zilveren tongschraper. Bacteriën die zich gedurende de nacht op de tong hebben verzameld worden op deze manier verwijderd. Wanneer u hier een gewoonte van maakt, dan bewerkstelligt u een goede mondhygiëne. Bovendien helpt een tongschraper bij een frisse adem, gezond tandvlees en het behoud van een goede smaak.

Tandenstokers van Neemhout

Onder de persoonlijke verzorgingsproducten van Pranayur worden de handgemaakte tandenstokers van Neem veelgeprezen. Deze tandenstokers dragen ook bij aan het in zo gezond mogelijke staat houden van uw tanden en tandvlees. Al bij al vormen deze tandenstokers dan ook een gezond alternatief voor conventionele tandenstokers. Door het ambachtelijke karakter kunnen kleine afwijkingen van de standaardvorm voorkomen. Deze tandenstokers zijn via de webshop van Pranayur per 50 stuks te bestellen.

Ortici Trainingsbril

Met de Pranayur-producten die vallen onder persoonlijke verzorging kunt u ook werken aan de kwaliteit van uw ogen. Een geschikte manier wordt hierbij gevormd door de Ortici Trainingsbril. Met deze bril leert u uw oogspieren zich te ontspannen, waardoor deze hun natuurlijke spiertonus weer aannemen. Dit komt door het speciale raster in deze bril. Hierdoor worden uw oogspieren weer op de juiste spanning gebracht ofwel op de juiste spanning gehouden. Een Ortici Trainingsbril draagt er zodoende aan bij dat het minder snel nodig is een bril of contactlenzen te dragen.

Bestel uw persoonlijke verzorgingsproducten via de webshop van Pranayur

Bent u geïnteresseerd in het gezond houden van uw mond en wenst u een tongschraper of Neem-tandenstokers om dit doel te helpen verwezenlijken? Of wenst u bij uw persoonlijke verzorging extra aandacht te besteden aan uw ogen en heeft daardoor de Ortici Trainingsbril uw interesse gewekt? Waar uw prioriteit ook naar uitgaat, alle persoonlijke verzorgingsproducten op deze pagina helpen uw lichaam in optimale conditie te houden. Als u hierover meer informatie wilt, dan staan onze specialisten u via 0320-289835 of sales@pranayur.nl graag te woord. En als u een product online wenst te bestellen, dan kan dat snel, eenvoudig en voordelig via de Pranayur-webshop. Bestelt u vandaag voor 12.00 uur, dan ontvangt u het bestelde de volgende dag al in huis. Bij bestellingen van boven de 20 euro worden ook nog eens geen verzendkosten berekend. Een goede persoonlijke verzorging realiseert u dan ook het best met Pranayur!