Persoonlijke verzorging

Producten voor persoonlijke verzorging

Rooster Lijst

1-10 van 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Neti kannetje 'FLORA'
  Voor het zelf uitvoeren van neusspoelingen. Meer Informatie
  € 12,96

 2. Intiem gel
  Deze gel bevat natuurlijke en milde ingrediënten voor de intieme hygiëne van de vrouw. Meer Informatie
  € 20,44

 3. Pranayur Vital Feet Bowl Set

  Ayurvedische voetmassage voor vitaliteit, rust en balans in lichaam en geest. Complete set: Ayurvedische Massageschaal van Kaash (een legering van koper en tin), een potje Vital Feet Ghee, een katoenen doekje en een instructie DVD. De Vital Feet Ghee is een speciale kruidenpasta. Dit is een ghee waarin Triphala (drie vruchten) zijn verwerkt. Deze geven de ghee een reinigend, versterkend en ontspannend effect. Een padabhyanga met de Vital Feet Bowl heeft een weldadig effect op het hele lichaam. Lees deze pagina om meer te leren over de voordelige aspecten en hoe u het kunt gebruiken. Echt een opkikker voor dagelijks gebruik. Bestel het via de webshop van Pranayur.

  Meer Informatie
  € 45,24

 4. Pranayur Vital Feet Ghee - 50 ml

  Speciaal bereide ghee voor een heerlijke voetmassage. Een voetmassage heeft een effect op het hele lichaam doordat de reflexpunten van de voet worden geactiveerd. U kunt zich niet beter verwennen dan met deze eenvoudige maar weldadige massage voor de voet en voetzolen. Voor deze massage kunt u de Vital Feet Bowl gebruiken voor een nog beter resultaat. Deze Vital Feet Bowl heeft een weldadig effect op het lichaam. Ook u kunt uzelf deze weldaad geven en weer lekker ontspannen door deze massage. Bestel het via de webshop van Pranayur en probeer het uit.

  Meer Informatie
  € 28,71

 5. Ortici Trainingsbril
  Scherper zien zonder bril of contactlenzen Meer Informatie
  € 24,14

 6. Pranayur Tongschraper
  Voor een schone tong en mond voor een goede mondhygiene alsmede een frisse adem Meer Informatie
  € 7,97

 7. Handzame Swedana Stoomcabine ROOD (opvouwbaar)

  De Swedana Stoomcabine is gemaakt van canvas en voorzien van een stevig aluminium frame. De stoomcabine kan snel worden opgezet en is licht van gewicht.

  Zeer geschikt voor privé-gebruik en uiteraard in iedere praktijk inzetbaar. Als u dat wilt, kunt u in de meegeleverde stoomunit ook kruiden laten meestomen. .

  INCL. VERZENDKOSTEN Meer Informatie
  € 427,13

 8. Granaatappel Wierrook Creme
  Een anti-aging formule. Een rijke, natuurlijke en hoogwaardige dag- en nacht crème voor overdag en 's nachts Meer Informatie
  € 17,91

 9. Tandenstokers Neemhout, 50 stuks
  Uniek natuurproduct. Meer Informatie
  € 6,29
 10. Pranayur Tongschraper Zilver

  Bij een goede mondverzorging (als ochtendroutine) mag een tongschraper niet ontbreken. De zilveren Pranayur Tongschraper is het geheim voor een schone mond, gezond tandvlees en een frisse adem. Regelmatig gebruik ondersteunt het afweersysteem. Zilver houdt het speeksel en de mondweefsels gezond, sterk en schoon. Dat heeft een waardevolle invloed op uw gebit. Een edelmetaal voor langdurige ondersteuning van uw tanden en kiezen: eenmaal aangeschaft, gaat deze tongschraper een leven lang mee. Maak ook uw ochtendroutine compleet en bestel deze Pranayur Tongschraper van zilver via de webshop van Pranayur.

  Meer Informatie
  € 44,60

Rooster Lijst

1-10 van 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Persoonlijke verzorging

Het belang van goede, persoonlijke verzorging

Goede producten met betrekking tot persoonlijke verzorging helpen uw natuurlijk schoonheid extra te benadrukken. Allicht is het uiterlijk is niet volgens iedereen het allerbelangrijkste, maar het is toch wel het eerste dat anderen van u zien. Een deugdelijke persoonlijke verzorging op dagelijkse basis is daarom belangrijk. Uiteraard dragen kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke verzorgingsproducten daar extra aan bij. De gezondheidsleer Ayurveda kent een aantal bijzondere producten op het gebied van persoonlijke verzorging. U vindt ze via deze pagina. Hieronder leest u alvast meer informatie over enkele relevante persoonlijke verzorgingsproducten. Bestellen kan in ieder geval snel, eenvoudig en voordelig via de webshop van Pranayur.

Tongschraper

Volgens de Ayurvedische gezondheidsleer is een belangrijk onderdeel van het ochtendritueel om de dag te beginnen met het schrapen van de tong met een zilveren tongschraper. Bacteriën die zich gedurende de nacht op de tong hebben verzameld worden op deze manier verwijderd. Wanneer u hier een gewoonte van maakt, dan bewerkstelligt u een goede mondhygiëne. Bovendien helpt een tongschraper bij een frisse adem, gezond tandvlees en het behoud van een goede smaak.

Tandenstokers van Neemhout

Onder de persoonlijke verzorgingsproducten van Pranayur worden de handgemaakte tandenstokers van Neem veelgeprezen. Deze tandenstokers dragen ook bij aan het in zo gezond mogelijke staat houden van uw tanden en tandvlees. Al bij al vormen deze tandenstokers dan ook een gezond alternatief voor conventionele tandenstokers. Door het ambachtelijke karakter kunnen kleine afwijkingen van de standaardvorm voorkomen. Deze tandenstokers zijn via de webshop van Pranayur per 50 stuks te bestellen.

Ortici Trainingsbril

Met de Pranayur-producten die vallen onder persoonlijke verzorging kunt u ook werken aan de kwaliteit van uw ogen. Een geschikte manier wordt hierbij gevormd door de Ortici Trainingsbril. Met deze bril leert u uw oogspieren zich te ontspannen, waardoor deze hun natuurlijke spiertonus weer aannemen. Dit komt door het speciale raster in deze bril. Hierdoor worden uw oogspieren weer op de juiste spanning gebracht ofwel op de juiste spanning gehouden. Een Ortici Trainingsbril draagt er zodoende aan bij dat het minder snel nodig is een bril of contactlenzen te dragen.

Bestel uw persoonlijke verzorgingsproducten via de webshop van Pranayur

Bent u geïnteresseerd in het gezond houden van uw mond en wenst u een tongschraper of Neem-tandenstokers om dit doel te helpen verwezenlijken? Of wenst u bij uw persoonlijke verzorging extra aandacht te besteden aan uw ogen en heeft daardoor de Ortici Trainingsbril uw interesse gewekt? Waar uw prioriteit ook naar uitgaat, alle persoonlijke verzorgingsproducten op deze pagina helpen uw lichaam in optimale conditie te houden. Als u hierover meer informatie wilt, dan staan onze specialisten u via 0320-289835 of sales@pranayur.nl graag te woord. En als u een product online wenst te bestellen, dan kan dat snel, eenvoudig en voordelig via de Pranayur-webshop. Bestelt u vandaag voor 12.00 uur, dan ontvangt u het bestelde de volgende dag al in huis. Bij bestellingen van boven de 20 euro worden ook nog eens geen verzendkosten berekend. Een goede persoonlijke verzorging realiseert u dan ook het best met Pranayur!