Vitamine D3 druppels - 100 ml

Art.nr: 1458

Wanneer de zon het laat afweten!


Lees meer
€ 14,80
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Als het gaat om onze gezondheid, is een voldoende aanbod van vitamine D onmisbaar. Ook voor de gezondheid van de botten en de spierkracht - Vitamine D is betrokken bij tal van metabolische processen in het lichaam. Draagt ​​bij tot de gezondheid van botten en spieren, helpt bij de opname van calcium en fosfor, ondersteunt het immuunsysteem en celdeling.

Vitamine D kan door het lichaam worden geproduceerd onder invloed van zonlicht. Echter, met de leeftijd neemt het vermogen van de huid om vitamine D te produceren aanzienlijk af. Mensen die niet voldoende worden blootgesteld aan de zon, vooral ouderen of donkere huid, hebben vaak extra vitamine D3 nodig. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

Dit vitamine D-supplement is voornamelijk bedoeld voor kinderen van 1 tot 6 jaar, bedoeld voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en ouderen, maar ook voor volwassenen die zich niet in deze groepen bevinden. Handig om te doseren en zuinig in gebruik

Aanbevolen dosering: 1 druppel eenmaal per dag (= 200 I.E.). 1 druppel bevat 5 mcg (200 IE) vitamine D (20% ADH) opgelost in arachidis olie.

Ingrediënten: Pinda-olie (van pinda's), vitamine D (cholecalciferol) oleos. Dit product is suikervrij.

Allergie-informatie: Dit product bevat arachidis-olie van pinda's (noten).

Eén verpakking Vitamine D3-druppels bevat 100 ml.

Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden