Specerijenmengsels

Specerijenmengsels kopen online

Rooster Lijst

15 Artikel(en)

Rooster Lijst

15 Artikel(en)

Specerijenmengsels

Bestel gezonde en smakelijke specerijenmengsels via de Pranayur-webshop

Ondersteun uw spijsvertering met biologische specerijenmengsels

Specerijenmengsels zijn logischerwijs samenstellingen van specerijen en kruiden. Deze specerijen hebben op zichzelf een gunstige invloed op de spijsvertering in het algemeen en vooral op het spijsverteringsvuur in het bijzonder. Daarnaast geven specerijen natuurlijk ook een extra goede smaak aan de gerechten waarin deze gebruikt worden. Mengsels van specerijen hebben in wezen dezelfde doelstellingen. Voedingsdeskundigen hebben deze specerijenmengsels tot stand gebracht, onder meer vanwege de unieke smaken die ontstaan door bepaalde specerijen met elkaar te combineren. Dit brengt weer geheel nieuwe smaaksensaties teweeg en dat terwijl de positieve gezondheidseffecten simpelweg aanwezig blijven. Ayurvedisch koken is met behulp van deze kruiden of specerijenmengsels dan ook helemaal niet ingewikkeld. Bovendien zijn de producten die u op deze en andere pagina’s van de onze webshop ziet snel, eenvoudig en voordelig te bestellen. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten. Zij schieten u graag te hulp!

De voordelen van specerijen en kruiden

Kruidenmixen en specerijenmengsels worden door veel mensen in de eerste plaats geassocieerd met de unieke en verrassende smaken die men ermee aan gerechten kan toevoegen. In de Ayurvedische keuken is dit aspect natuurlijk ook belangrijk. Maar dat is niet het enige. In Ayurveda wordt het ondersteunen van het spijsverteringsvuur als een minimaal net zo belangrijke functie gezien van een aantal specerijen. Venkel, komijn en koriander zijn bekende specerijen waar deze functie aan kan worden toegeschreven. Dat is ideaal, want deze kruiden zijn in heel veel gerechten uitstekend te verwerken. Bovendien kunnen deze specerijen moeiteloos deel uitmaken van unieke en multifunctioneel inzetbare specerijenmengsels. Thuis Ayurvedische maaltijden bereiden hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn of extra veel tijd te kosten. Overigens zijn nagenoeg alle specerijen die u in de separate specerijen en in de zorgvuldig samengestelde specerijenmengsels aantreft afkomstig uit de gecontroleerde biologische teelt. Deze worden vervolgens geleverd in slimme blikken strooibusjes. Deze zijn aromadicht, wat betekent dat de smaken en de geuren zo lang mogelijk op het oorspronkelijke niveau blijven.

Bestel specerijenmengsels via de Pranayur-webshop

Als u het ruime assortiment aan specerijenmengsels van Pranayur bestudeert, dan kunnen we het ons goed voorstellen dat er vragen bij u opkomen. Hoe weet u bijvoorbeeld welke specerijen(mengsels) het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie? En waarin zitten de verschillen tussen de diverse mengsels precies? Gelukkig bestaat het team van Pranayur uit hulpvaardige specialisten die al uw vragen graag beantwoorden. Bel daarvoor simpelweg even naar 0320-289835 of stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl. Wij beantwoorden uw vragen dan zo spoedig en natuurlijk zo deskundig mogelijk. Wanneer u ook daadwerkelijk wenst te bestellen, dan is online de webshop van Pranayur de beste keuze. Bestelt u op een werkdag voor 12.00 uur, dan ontvangt u de door u bestelde producten de volgende dag al in huis. Deze snelheid bieden we ook nog onder voordelige voorwaarden, want als uw bestelling meer dan 20 euro bedraagt, dan brengen we geen verzendkosten in rekening. Dit alles zorgt ervoor dat Pranayur uw ideale adres is voor het online bestellen van uw specerijenmengsels.