Superfoods

Bestel uw superfoods in deze webshop
Categorie

Rooster Lijst

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

2 Artikel(en)

Superfoods

Laat superfoods uw gezondheid ondersteunen

De term superfood wordt gezien als een verzamelnaam voor een reeks eetbare vruchten en planten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen. Hieronder vallen onder meer mineralen, vitaminen, enzymen, proteïnen, antioxidanten, polysachariden, essentiële vetzuren en aminozuren. Tegelijkertijd zijn superfoods vrij van pesticide, chemicaliën en (groei)hormonen. Als norm geldt dat een product onder de categorie superfoods valt wanneer het meer dan twaalf positieve eigenschappen voor de gezondheid heeft. Lees verder om erachter te komen waarom superfoods precies goed voor u zijn en welke soorten superfood Pranayur zoal aanbiedt in de webshop.

Waarom zijn superfoods goed voor u?

Al bij al bieden superfoods enorm veel voordelen op het gebied van (het ondersteunen van) de gezondheid. Superfoods weten doorgaans namelijk de algemene gezondheid te verbeteren, het immuunsysteem te versterken, de serotonineproductie te verhogen, het lichaam te zuiveren, het seksleven te verbeteren en het lichaam in z’n algemeenheid te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Al bij al nemen de levenskracht en energie toe dankzij het eten van superfoods. Als gevolg daarvan heeft u meer energie en een beter concentratievermogen. Zo kijkt u zelfs al snel op een positievere manier naar het totale leven. Tegelijkertijd hebben superfoods het voordeel dat de neiging tot het eten van ongezond voedsel wordt verkleind. U eet beter en zit vol, terwijl u minder voedsel consumeert. De behoefte om de hele dag door te eten (louter voor het op peil houden van het bloedsuikerniveau) wordt dan ook veel kleiner. Zodoende is het met superfoods als onderdeel van een gezonde voedingsgewoonte ook veel gemakkelijker een ideaal gewicht te bereiken. Het slikken van bijvoorbeeld voedingssupplementen wordt hierdoor onnodig.

Granaatappel

Van oudsher is de granaatappel (Punica granatum) een symbool van onsterfelijkheid. Alleszins zijn het bijzondere aroma en de verfijnde smaak van de granaatappel al eeuwenlang geliefd. De heilzame werking die ervan uitgaat is in gebieden waar deze struik wordt verbouwd al zeker 5.000 jaar bekend. De granaatappel is een natuurlijke bron van ijzer en vitamine C. Inmiddels is bekend dat de granaatappel soortgelijke gezondheidsvoordelen biedt als onder andere druivenpitten, citrusvruchten, rode wijn en groene thee. Daarnaast wordt de granaatappel traditioneel vaak gebruikt in liefdeselixers. De wonderlijke bloesem wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als symbool van de liefde. In de Pranayur-webshop vindt u granaatappel als elixer en als concentraat.

Zoetwaren

Via de webshop van Pranayur vindt u verschillende zoetwaren die gerust onder de superfoods geschaard kunnen worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld enkele speciale soorten bonbons waar middelen in verwerkt zijn die de maag en de spijsvertering ondersteunen. Daarnaast treft u zoetigheden (snoep en vruchtenpasta’s) aan die niet alleen heerlijk zijn, maar ook antioxidanten, vitamine C en/of hoogwaardige eiwitten bevatten. Bekijk het assortiment van Pranayur op uw gemak en neem gerust contact op als u er vragen over heeft.

Bestel uw superfoods via de webshop van Pranayur

Heeft u wellicht nog vragen over de verschillende soorten superfood of andere soorten voeding die Pranayur via de webshop aanbiedt? Bel 0320-289835 of stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl, dan staan onze specialisten u graag te woord. Bestellen via de Pranayur-webshop werkt uiterst eenvoudig en snel. Wanneer u vandaag voor 12.00 uur een bestelling plaatst, dan ontvangt u de bestelde producten de volgende werkdag al in huis. Bij bestellingen vanaf 20 euro rekenen we ook nog eens geen verzendkosten. Kortom, ga dus ook voor een gezonde levensstijl met behulp van superfoods via de webshop van Pranayur.