Granaatappel Concentraat

Art.nr: 285

Exotisch, verfrissend en heerlijk om aan te lengen met bronwater.

Ook geschikt als heerlijke toevoeging aan dranken, cocktails en gerechten.
Lees meer
€ 30,09
We versturen je bestelling morgen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Holisan
Bevorderend voor Hart en bloedvaten
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

De granaatappel (Punica granatum) is van oudsher het symbool van onsterfelijkheid. Naar verluidt stond hij als de boom des levens in het paradijs. Het exotische aroma en de verfijnde smaak van de granaatappel voeren ons mee naar de wereld van 1001 nacht.

De heilzame werking van de granaatappel is in gebieden waar hij wordt verbouwd al zeker 5000 jaar bekend. De granaatappel is een natuurlijke bron van vitamine C en ijzer. In het oude China beschouwde men het sap van de granaatappel als geconcentreerde levenskracht die onsterfelijkheid verleende. De legende wil zelfs dat hij als boom des levens in het paradijs stond.

In de middeleeuwen werd de vrucht ook in onze contreien als levensverlengend beschouwd. Inmiddels is bekend dat de granaatappel dezelfde voordelen heeft voor de gezondheid als citrusvruchten, druivenpitten, rode wijn en groene thee. De granaatappel wordt traditioneel veel gebruikt in liefdeselixers. Tot op de dag van vandaag is de wondermooie bloesem het symbool van de liefde.

Samenstelling:
Granaatappel (Punica granatum), honing.

Algemene gebruiksaanwijzing:
Leng 1 deel granaatappelconcentraat aan met 4 delen water.

 
We versturen je bestelling morgen