Granaatappel producten

Rooster Lijst

1 Artikel(en)

Rooster Lijst

1 Artikel(en)

Granaatappel producten

Ondersteun uw gezondheid met granaatappel

De granaatappel is een van de bekendste en belangrijkste soort superfood. Van oudsher stond de granaatappel (Punica granatum) zelfs bekend als symbool van onsterfelijkheid. Hoe dan ook, de verfijnde smaak en het bijzondere aroma ervan zijn al honderden jaren geliefd. De heilzame werking ervan is zelfs al duizenden jaren bekend. De granaatappel is namelijk een natuurlijke bron van vitamine C en ijzer. Daarmee biedt de granaatappel vergelijkbare gezondheidsvoordelen als bijvoorbeeld citrusvruchten, druivenpitten, rode wijn en groene thee. Bovendien wordt de wonderlijke bloesem van granaatappel al sinds lange tijd beschouwd als een symbool van de liefde. De extracten van de granaatappel worden traditioneel dan ook veelvuldig gebruikt in liefdeselixers. U vindt in de Pranayur-webshop granaatappel als elixer en als concentraat. Deze kunt u eenvoudig en voordelig bestellen. Hieronder leest u nog wat aanvullende informatie over superfoods.

Meer over superfoods

Superfoods bieden grote gezondheidsvoordelen. De term superfood geldt als verzamelnaam voor een grote hoeveelheid eetbare vruchten en planten die veel essentiële voedingsstoffen bevatten. Hieronder vallen onder andere vitaminen, mineralen, enzymen, proteïnen, antioxidanten, polysachariden, essentiële vetzuren en aminozuren. Bovendien zijn superfoods altijd vrij van pesticide, chemicaliën en (groei)hormonen. De norm is dat een product onder de categorie superfoods valt zodra het minstens dertien positieve eigenschappen voor de gezondheid heeft. Zodoende kan met zekerheid gesteld worden dat superfoods de algemene gezondheid verbeteren, het immuunsysteem versterken, de serotonineproductie verhogen, het lichaam zuiveren, het seksleven verbeteren en het lichaam in z’n algemeenheid voorzien van alle voedingsstoffen die nodig zijn. Al bij al nemen de energie en levenskracht toe door het nuttigen van superfoods. Als gevolg daarvan voelt u zich energieker en profiteert u van een beter concentratievermogen. Zo kijkt u al snel op een meer optimistische manier naar het totale leven. Tegelijkertijd bieden superfoods het voordeel dat u minder neiging heeft tot het eten van ongezond voedsel. U eet beter en zit vol, terwijl u juist minder voedsel consumeert. De behoefte om de hele dag door te eten (alleen maar om het bloedsuikerniveau op peil te houden) wordt dan ook veel kleiner. Daarom is het met superfoods als onderdeel van een gezonde voedingsgewoonte ook goed te doen een ideaal gewicht te bereiken. Bijvoorbeeld het slikken van voedingssupplementen wordt hierdoor onnodig.

Bestel uw granaatappel producten via de webshop van Pranayur

Heeft u wellicht nog vragen over de granaatappel producten die wij online verkopen via de webshop? Bel dan gerust naar 0320-289835 of stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl, dan staan onze behulpzame experts u graag te woord. Bestellen via onze webshop doet u eenvoudig en snel. Als u vandaag voor 12.00 uur een bestelling plaatst, dan ontvangt u uw producten de volgende werkdag al bij u thuis. Bij bestellingen vanaf 20 euro worden ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht. Kortom, ga voor een gezonde levensstijl met behulp van granaatappel producten via de webshop van Pranayur.