Yoga

Yoga accessoires van hoge kwaliteit

Yoga

Het positieve effect van yoga

Ben je op zoek naar ayurvedische yoga accessoires van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Pranayur aan het juiste adres. Wij nemen de rol van yoga binnen ayurveda zeer serieus. Net als de ayurveda vindt yoga namelijk ook zijn oorsprong in India. Het heeft een helende werking op lichaam en geest, en heeft tevens positieve effecten op onder andere het humeur, de balans en het concentratievermogen. Bij Pranayur bieden we daarom topkwaliteit ayurvedische yoga accessoires aan. Denk hierbij aan yoga accessoires zoals yoga matten, ayurvastram yoga artikelen, yoga geschenken en yogablokken. Deze bestel je zeer eenvoudig hier in de webshop. Je hebt ze vervolgens snel in huis.

Yoga en ayurveda

Yoga speelt een zeer grote rol binnen de ayurveda. Ayurveda is namelijk gericht op de drie Dosha’s (Vata, Pitta en Kapha) die, wanneer ze in balans zijn, zorgen voor een gezond lichaam. Te veel Vata kan zorgen voor spanningen en angst, bijvoorbeeld wanneer de structuur in je leven ontbreekt. Yoga oefeningen gericht op ademhaling brengen het in balans. Te veel Pitta, de actieve Dosha, zorgt voor veel stress. Met yoga oefeningen neemt de stress af. Ten slotte kan een teveel aan Kapha depressie en gewichtstoename als gevolg hebben. Dit ga je tegen met voldoende lichaamsbeweging, bijvoorbeeld in de vorm van yoga.

Effect van yoga op de gezondheid

Yoga heeft echter nog veel meer positieve effecten op de gezondheid. Wij zetten ze voor je op een rij:
  • Beter humeur
  • Meer flexibiliteit en een sterker lichaam
  • Betere balans en een goede doorbloeding
  • Meer energie en beter slapen
  • Vergroot de focus

Topkwaliteit ayurvedische yoga accessoires

Wanneer je aan de slag gaat met yoga oefeningen, wil je daarvoor natuurlijk de beste ayurvedische yoga accessoires gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld bij Pranayur terecht voor een zachte, natuurlijke, dikke en zuiver wollen yogamat. Deze zijn zeer comfortabel om yoga oefeningen op te doen. Ook voor overige ontspanningsoefeningen, meditaties of work-outs is deze mat zeer geschikt. De wollen yogamat is slechts een voorbeeld uit ons zeer ruime assortiment aan ayurvedische yoga accessoires.

Bestel eenvoudig online

Wil jij ook onze ayurvedische yoga accessoires van hoge kwaliteit gaan gebruiken? Bestel ze dan eenvoudig hier in de webshop van Pranayur. Wanneer je dit voor 12 uur doet heb je hem de volgende dag al in huis. Producten van boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd! Kies ook voor kwaliteit en bestel je ayurvedische yoga accessoires bij Pranayur!