Meer Views

Ayurvastram Oogkussen

Art.nr: 8714226013738

Speciaal aanbevolen wanneer u écht wilt ontspannen.
Lees meer
€ 28,50
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden

Beschikbaarheid: Op voorraad

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Inhoud 1
Merk Holisan
Daarom Pranayur
Omschrijving

Details

Tijdens de pauze op het werk, bij uw yoga-sessie of in bed. Het Ayurvastram oogkussen geeft zachte ondersteuning en verfrissende koelte aan het gebied rond de ogen. U voelt zich meteen heerlijk kalm en ontspannen. Gebruik het oogkussen zo’n 15 tot 20 minuten voor een optimaal resultaat.
Leverbaar in de kleuren blauw (indigo), rose (manjistha) en groen (kaki), Het oogkussen wordt geleverd in een jute tasje.

Het oogkussen is gemaakt van pure zijde, bevat lijnzaad behandeld met etherische oliën van Camphora galanga, vetiver en nootmuskaat, bevat diverse kruiden en het zakje is wasbaar.

Het oogkussen is gevuld met Ushira (Vetiveria zizanioides), aangevuld met tal van andere Ayurvedische kruiden en lijnzaad. In Ayurveda geldt Ushira als een heilzame plant met een lange geschiedenis die de stemming verbetert en stress vermindert. Harmonieus gecombineerd met etherische oliën heeft deze kruidenmix geweldige koelende eigenschappen. Het oogkussen is voorzien van een Ayurvastra natuurzijden hoesje en een handig jute draagtasje.
Ushira heeft een zeer kalmerend effect op de geest. Voor een moment van rust in de drukte van het dagelijks leven.
Voor 12 uur besteld, vandaag verzonden