Pranayur
Welkom bij Pranayur
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Yogamat Wol 70 x 200 cm Zoom

Yogamat Wol 70 x 200 cm

Wees de eerste om dit product te waarderen

Natuurlijke, warme, dikke, zuiver wollen yoga-mat! Gemaakt met zuivere Merino-wol, met wollen fleece vulling en een anti-sliplaag van natuurlijke latex aan de onderzijde.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 65,95
Incl 21% BTW
Product Omschrijving

  Yoga-mat met natuurlijke anti-slip, 70 x 200 cm Puur natuur: wol & natuur-latex Naast onze veelkleurige Ayurvastram Yoga-matten hebben we sinds kort ook een natuurlijke, warme, dikke, zuiver wollen yoga-mat! Deze natuurlijke yoga-mat is gemaakt met zuivere Merino-wol, heeft een wollen fleece vulling en een anti-sliplaag van natuurlijke latex aan de onderzijde. Ideaal voor gladde vloeren. Yoga-oefeningen, asana’s of allerlei andere oefeningen, die je zittend of liggend doet, kunnen nogal ongemakkelijk of zelfs schadelijk zijn, wanneer je ze doet op een harde ondergrond. De juiste yoga-mat zorgt ervoor dat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt en dat je lekker warm blijft en je comfortabel voelt tijdens de oefeningen. Het meest geschikte materiaal dat de natuur ons geeft is zuivere wol, omdat het goed isoleert, ademend is en zorgt voor een goede vochtuitwisseling. Wol is van nature bestand tegen vervuiling, is stevig en duurzaam, zodat je er vele jaren plezier van hebt. Onze Natuurlijke Wollen Yoga Mat, anti-slip, 70 x 200 cm is handgemaakt in Duitsland en bestaat uit drie verschillende delen:

  - Een oppervlaktelaag gemaakt van pure, zachte, hoogste kwaliteit Merino wol.

  - Een vulling met wollen fleece van ca. 300 g/m2

  - Een anti-slip onderzijde van stevige wollen fleece (ca. 400 g/m2), bedekt met natuurlijke latex.

  Alle componenten voldoen aan de Ecotex Standard 100.

  Gebruikte grondstoffen:

  39% pure Merino wol

  60% wollen fleece (28% wol fleece vulling; 32% wollen fleece onderzijde) (= 99% wol)

  1% natuurlijke latex (coating) Lint om op te rollen: 100% katoen

  Al onze natuurlijke yoga-matten zijn handgemaakte kwaliteitsproducten en zijn rondom afgewerkt met afgeronde hoeken en randen, dus ze zullen vele jaren mee gaan. Met een handig lint om de mat op te rollen. Wollen oppervlakte wasbaar met de hand.

Aanvullende Informatie
  Package size Nee
CMS tab