Geschenken

Rooster Lijst

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

7 Artikel(en)

Geschenken

Positieve effecten van yoga en ayurveda

Ben jij op zoek naar een echt origineel geschenk voor vrienden of familie? Wat dacht je dan van een van de ayurvedische cadeaus en yoga geschenken van Pranayur! Met deze ayurvedische cadeaus en yoga geschenken geef je een cadeau waar de ontvanger ook echt wat aan heeft. Heb jij vrienden of familie die helemaal fan zijn van de yogi ‘way of life’? Dan is een ayurvedisch geschenk ongetwijfeld een hit! Je bestelt al je yoga geschenken eenvoudig hier in onze webshop.

Wat is ayurveda?

Wellicht ben je nog helemaal niet bekend met het begrip ayurveda. Het is in de loop der jaren echter wel steeds populairder aan het worden. Ayurveda is een eeuwenoude Indiase geneeswijze waarbij de balans tussen de drie zogenaamde Dosha’s (Vata, Pitta en Kapha) centraal staan. De Dosha’s representeren elk een aantal elementen, karakteristieken en lichaamsdelen. Je houdt de Dosha’s in balans door een goede dagelijkse routine, verzorging van je lichaam en door goed te eten. Elementen als meditatie, natuurlijke kruiden, specerijen en oliën en beweging staan hierbij centraal.

Yoga: een ‘way of life’

Regelmatig horen we dat mensen die yoga als een ‘way of life’ beschouwen wel bekend zijn met ayurveda. Dat is natuurlijk niet gek, want net als ayurveda vindt ook yoga haar oorsprong in India. Bovendien speelde yoga ook een grote rol in het dagelijks leven, net als ayurveda. Ook speelt yoga een belangrijke rol binnen de ayurvedische levensstijl. Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die yoga ook als een way of life beschouwt? Dan zijn onze ayurvedische cadeaus en yoga geschenken perfect!

Een ayurvedisch geschenk voor jezelf

Natuurlijk mag je ook gerust jezelf eens trakteren op een yoga geschenk van Pranayur. Kies bijvoorbeeld voor ons wierook geschenkset en ervaar de positieve effecten van wierook zelf. Het branden van wierook zorgt onder andere voor:
  • Verlichting en ontspanning
  • Een verhoogde motivatie
  • Verlichting van hoofdpijn
  • In sommige gevallen voor vermindering van depressie
  • Een heerlijke geur in huis

Bestel al je yoga geschenken eenvoudig online

Wil jij ook iemand (zoals jezelf) blij maken met een van de ayurvedische cadeaus of yoga geschenken van Pranayur? Bestel ze eenvoudig online! Dat doe je gemakkelijk hier in de webshop. Bestel je voor 12 uur, dan heb je het ayurvedisch cadeau of je yoga geschenk morgen al in huis! Bovendien worden bestellingen van boven de €20 gewoon gratis thuisbezorgd. Verras ook je vrienden en familie met de mooiste ayurvedische cadeaus en yoga geschenken van Pranayur!