Geschenken

Rooster Lijst

8 Artikel(en)

 1. Wierookbrander messing
  Attentie! Wierookbrander wordt warm en dient op vuurvaste schotel o.i.d. geplaatst te worden. Afmetingen: 7,5 x 3 x 7,5 cm (lxbxh) Meer Informatie

  Normale prijs: € 18,15

  Special Price € 13,90

 2. Geschenkset rozen wierook
  Incl. Houtskool + zakje zand Meer Informatie

  Normale prijs: € 19,35

  Special Price € 17,55

 3. Yogamat Wol 90 x 200 cm

  Naast onze veelkleurige Ayurvastram Yogamat hebben we ook een natuurlijke, warme, dikke, zuiver wollen yogamat. Deze natuurlijke yogamat in de maat 90 x 200 cm (of 70 x 200 cm) is gemaakt met zuivere Merino wol. Het heeft een wollen fleece vulling en een antisliplaag van natuurlijke latex aan de onderzijde. Wel zo fijn voor gladde vloeren. Deze yogamat is overigens niet alleen geschikt voor yoga! Voor allerlei andere ontspanningsoefeningen, meditaties en/of body workers is deze wollen mat ook een uitstekende keuze. Dit dankzij de natuurlijke en veilige ondergrond. Bovendien zijn deze yogamatten ook geschikt om uw yogaruimte een fijne en zachte sfeer te geven. Aarzel niet en bestel deze yogamat vandaag nog via de webshop van Pranayur en maak uw oefeningen zo zacht als deze wol.

  Meer Informatie
  € 106,30

 4. Pranayur Houten henna stempel Hart
  Heel mooi als decoratie in huis of om papierwerk of hout mee te bestempelen of ter inspiratie. Je kunt er zelf mee experimenteren. De stempels zijn met de hand uitgesneden. Daarom kunnen er kleine verschillen zitten in de exemplaren die je thuis ontvangt. Meer Informatie
  € 7,15

 5. Pranayur Houten henna stempel OHM
  Heel mooi als decoratie in huis of om papierwerk of hout mee te bestempelen of ter inspiratie. Je kunt er zelf mee experimenteren. De stempels zijn met de hand uitgesneden. Daarom kunnen er kleine verschillen zitten in de exemplaren die je thuis ontvangt Meer Informatie
  € 7,14

 6. Yogatas (voor Wollen Yogamat 70 x 200)
  De comfortabele, verstelbare schouderband met extra vulling maakt deze yogatas compleet en zorgt voor optimaal draagcomfort, zelfs op langere afstanden. Binnenmaat: ca. 75 cm Buitenmaat: ca. 79 cm Diameter: ca. 25 cm Ø Gewicht: 0,6 kg Kleur: Sandybrown Meer Informatie
  € 24,99

 7. Yogamat Wol 70 x 200 cm

  Naast onze veelkleurige Ayurvastram Yogamat hebben we een natuurlijke, warme, dikke, zuiver wollen yogamat. Deze natuurlijke yogamat in de maat 70 x 200 cm (of 90 x 200 cm) is gemaakt met zuivere Merino wol. Het heeft een wollen fleece vulling en een antisliplaag van natuurlijke latex aan de onderzijde. Wel zo fijn voor gladde vloeren.
  Niet alleen voor yoga! Voor allerlei andere ontspanningsoefeningen, meditaties en/of body workers is deze mat ook een uitstekende keuze. Dit dankzij de natuurlijke en veilige ondergrond. Ook geschikt om uw yogaruimte een fijne en zachte sfeer te geven. Aarzel niet, bestel deze yogamat vandaag nog via de webshop van Pranayur en maak uw oefeningen zo zacht als deze wol.

  Meer Informatie
  € 90,75
 8. Yogatas (voor Wollen Yogamat 90 x 200)
  De comfortabele, verstelbare schouderband met extra vulling maakt deze yogatas compleet en zorgt voor optimaal draagcomfort, zelfs op langere afstanden. Binnenmaat: ca. 95 cm Buitenmaat: ca. 100 cm Diameter: ca. 25 cm Gewicht: 0,8 kg Kleur: Sandybrown Meer Informatie
  € 27,60

Rooster Lijst

8 Artikel(en)

Geschenken

Positieve effecten van yoga en ayurveda

Ben jij op zoek naar een echt origineel geschenk voor vrienden of familie? Wat dacht je dan van een van de ayurvedische cadeaus en yoga geschenken van Pranayur! Met deze ayurvedische cadeaus en yoga geschenken geef je een cadeau waar de ontvanger ook echt wat aan heeft. Heb jij vrienden of familie die helemaal fan zijn van de yogi ‘way of life’? Dan is een ayurvedisch geschenk ongetwijfeld een hit! Je bestelt al je yoga geschenken eenvoudig hier in onze webshop.

Wat is ayurveda?

Wellicht ben je nog helemaal niet bekend met het begrip ayurveda. Het is in de loop der jaren echter wel steeds populairder aan het worden. Ayurveda is een eeuwenoude Indiase geneeswijze waarbij de balans tussen de drie zogenaamde Dosha’s (Vata, Pitta en Kapha) centraal staan. De Dosha’s representeren elk een aantal elementen, karakteristieken en lichaamsdelen. Je houdt de Dosha’s in balans door een goede dagelijkse routine, verzorging van je lichaam en door goed te eten. Elementen als meditatie, natuurlijke kruiden, specerijen en oliën en beweging staan hierbij centraal.

Yoga: een ‘way of life’

Regelmatig horen we dat mensen die yoga als een ‘way of life’ beschouwen wel bekend zijn met ayurveda. Dat is natuurlijk niet gek, want net als ayurveda vindt ook yoga haar oorsprong in India. Bovendien speelde yoga ook een grote rol in het dagelijks leven, net als ayurveda. Ook speelt yoga een belangrijke rol binnen de ayurvedische levensstijl. Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die yoga ook als een way of life beschouwt? Dan zijn onze ayurvedische cadeaus en yoga geschenken perfect!

Een ayurvedisch geschenk voor jezelf

Natuurlijk mag je ook gerust jezelf eens trakteren op een yoga geschenk van Pranayur. Kies bijvoorbeeld voor ons wierook geschenkset en ervaar de positieve effecten van wierook zelf. Het branden van wierook zorgt onder andere voor:
 • Verlichting en ontspanning
 • Een verhoogde motivatie
 • Verlichting van hoofdpijn
 • In sommige gevallen voor vermindering van depressie
 • Een heerlijke geur in huis

Bestel al je yoga geschenken eenvoudig online

Wil jij ook iemand (zoals jezelf) blij maken met een van de ayurvedische cadeaus of yoga geschenken van Pranayur? Bestel ze eenvoudig online! Dat doe je gemakkelijk hier in de webshop. Bestel je voor 12 uur, dan heb je het ayurvedisch cadeau of je yoga geschenk morgen al in huis! Bovendien worden bestellingen van boven de €20 gewoon gratis thuisbezorgd. Verras ook je vrienden en familie met de mooiste ayurvedische cadeaus en yoga geschenken van Pranayur!