Yogamatten en artikelen

Rooster Lijst

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

10 Artikel(en)

Yogamatten en artikelen

Yogamatten: onmisbaar bij uw yoga-oefeningen

Yoga-accessoires, waar yogamatten wellicht de belangrijkste van zijn, zorgen ervoor dat u uw yoga-oefeningen op een optimale manier kunt uitvoeren. Daarom vindt u via de webshop van Pranayur een aantal soorten yogamatten. De yogamatten zijn er in verschillende stoffen en afmetingen. Bovendien zijn er allerlei aanvullende attributen en accessoires verkrijgbaar in onze webshop. Hierbij kunt u denken aan onder andere oogkussens, dekens, riemen, yogablokken en yogatassen. U kunt zelfs besluiten een complete yogaset te kopen. Daarnaast bieden wij speciale, volgens de Ayurvastramtraditie gemaakte, kleding in ons assortiment. Lees hier meer over onze collectie, bestudeer de webshop en neem contact op met de behulpzame specialisten van Pranayur als u ergens vragen over heeft. Bestelt u vandaag vóór 12.00 uur via de Pranayur-webshop, en ontvang u de door u bestelde producten morgen al in huis.

Wat is yoga?

Ruim 4.000 jaar geleden ontstond yoga in India als een manier om tot een diepere staat van meditatie te komen. In vier millennia is er vervolgens feitelijk niet veel veranderd, want ook nu is dat nog de kern van yoga. Veranderingen ten opzichte van vroeger zijn er toch wel degelijk. Anders dan vroeger wordt de eenheid van lichaam en geest vooral gezocht (en gevonden) in een combinatie van ademhaling, lichamelijke oefening en concentratie. In het hedendaagse Nederland is yoga vooral bekend om de verschillende oefeningen die kunnen helpen om u beter in uw vel te laten zitten. Yoga helpt bijvoorbeeld om lichamelijke klachten die worden veroorzaakt door stress te verminderen. Verder kan yoga een bevorderende werking hebben op het zelfvertrouwen. De verschillende yogaoefeningen (asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een prettig gevoel van ontspanning. Juist in deze moderne, drukke tijden is yoga een uitstekende manier om rust en ontspanning toe te laten. U zult minder emotionele druk ervaren mede waardoor uw geest beter in balans zal zijn. Er is een aantal asana’s waarvoor de nodige kracht en lenigheid benodigd is, maar wie begint met yoga, merkt al snel dat de meeste klassieke yoga-oefeningen tamelijk eenvoudig uit te voeren zijn. Daardoor kunnen we wel stellen dat yoga voor ieder mens aan te bevelen is.

Yogamatten van wol kopen

Via de webshop van Pranayur kunt u twee maten wollen yogamatten kopen die van zuivere Merino-wol gemaakt zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor de wollen yogamat van 90 x 200 en een wollen yogamat van 70 x 200. Deze matten beschikken over een wollen fleece vulling en een antisliplaag van natuurlijke latex aan de onderzijde. Daarmee geeft deze yogamat de nodige comfort en daarmee een aangenaam gevoel gedurende het uitvoeren van uw oefeningen. Naast de uitoefening van yoga, zijn deze matten geschikt voor allerlei andere ontspanningsoefeningen en meditaties. Dit in tegenstelling tot kunststoffen matten, die aan uw lichaam blijven plakken en waar al snel een nare geur van af kan komen.

Ayurvastram-yogamat

Een Ayurvastram-yogamat is vervaardigd van 100% biokatoen. Deze mat is geweven met een lichte ribbelstructuur, zodat de mat maximale grip biedt. Verder is deze yogamat aan de onderkant voorzien van natuurrubber, waardoor de kans op wegglijden geminimaliseerd wordt. Het katoen van de Ayurvastram-yogamat is met maar liefst twintig verschillende medicinale plantenextracten bewerkt. Tulsi en geelwortel zijn daarvan de belangrijkste.

Bestel uw yogamat via de webshop van Pranayur

Voert u met enige regelmaat yoga-oefeningen uit en zou u willen weten op welke ondergrond, en met welke accessoires, u dit het beste kunt doen? De specialisten van Pranayur adviseren u hier graag over. Bel 0320-289835, stuur een e-mail naar sales@pranayur.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier om contact met ons op te nemen. Wilt u overgaan tot het kopen van bijvoorbeeld een yogamat? Dan is de Pranayur-webshop de eenvoudigste en voordeligste keuze. En wanneer u vandaag vóór 12.00 uur bestelt, dan ontvangt u de door u bestelde producten morgen al in huis. Bij het kopen van yogamatten en andere yoga artikelen, betaalt u zelfs geen verzendkosten bij bestellingen boven de 20 euro. Aarzel dus niet en bestel uw yogamat of andere accessoires via de webshop van Pranayur.