Zuurbalans

Ph correct ontzuring met mineralen. Meer kalium, minder natrium

Rooster Lijst

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

3 Artikel(en)

Zuurbalans

Bestel producten tegen een te hoge zuurgraad via de webshop van Pranayur

Zuurbalansproducten van Pranayur

De pH-waarde, oftewel zuurgraad (of zuurbalans) van het menselijke lichaam, is een van de graadmeters van de algemene gezondheid. Een gezonde zuurgraad is belangrijk, want als u te zuur bent, dan zorgt dit voor een onnodig snelle veroudering. Voor een goede gezondheid is een neutrale pH-waarde van groot belang. Maar hoe weet u nu hoe zuur uw lichaam is? Pranayur biedt via deze pagina producten waarmee u uw pH-waarde kunt meten. Waar nodig zal het daardoor eenvoudiger worden uw zuurgraad bij te stellen. Ook daarvoor vindt u via de webshop van Pranayur producten die u kunnen helpen.

Het meten van de zuurbalans

Als u vermoedt dat er verzuring aan het optreden is in uw lichaam, dan is het eerst zaak om dit vermoeden te bevestigen of te ontkrachten. Met de meetstrips van Blemastrip kan dat uitstekend. Om u een indicatie te geven van wat zuur is en wat het tegenovergestelde (alkalisch): de pH-waarde wordt aangegeven door een getal van 0 tot 14. Daarbij is 0 het zuurst en 14 het minst zuur. De waarde van uw huid ligt ongeveer op 5,5, terwijl citroensap een waarde van 2 heeft. Het getal 7 ligt precies in het midden en geeft dan ook de meest neutrale waarde aan.

Ideale ontzuringsmiddelen

Naast een betrouwbaar product om de zuurgraad van uw lichaam nauwkeurig te meten, kunt u via de webshop van Pranayur producten bestellen die de zuurgraad ook helpen te herstellen. Wat dit betreft is Prana Greens een uniek (en nieuw) voedingssupplement dat de pH-waarde herstelt en ook nog eens bewaakt. Hoe dan ook voorziet dit supplement uw lichaam van de nodige belangrijke vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten. Het lost gemakkelijk op in water of uw favoriete drankje, heeft een aangename smaak en is geschikt voor vegetariërs. Daarnaast vindt u via de Pranayur-webshop tabletten van PH Correct. Ook in deze tabletten zitten talrijke nuttige vitamines en mineralen die een belangrijke rol zouden kunnen vormen bij het op het juiste niveau krijgen of houden van uw zuurgraad. De nuttige vitamines en mineralen uit deze tabletten zijn zink, kalium, calcium, magnesium en de vitamines C en D. Dit alles bevordert de collageenvorming en de bescherming van uw cellen tegen oxidatieve stress.

Interesse? Bestel producten voor een betere zuurbalans via onze webshop

Bent u geïnteresseerd in de producten van Pranayur waarmee u uw zuurgraad kunt meten en/of helpen verbeteren? En vraagt u zich af welk product in uw specifieke situatie waarschijnlijk het beste effect gaat hebben? Blijf niet met uw vragen zitten, maar stel ze gerust aan de behulpzame ervaringsdeskundigen van Pranayur. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0320-289835en per e-mail via sales@pranayur.nl. Besluit u uw zuurbalansproducten te bestellen via de Pranayur-webshop? Dan heeft u deze sowieso al snel in huis. Als u vandaag voor 12.00 uur bestelt, dan ontvangt u de door u bestelde producten zelfs morgen al. Bij bestellingen van een grotere waarde dan 20 euro worden ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht. Schroom dus niet en meet en bestrijdt een te hoge zuurgraad met de specialistische producten uit de webshop van Pranayur.