Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging met natuurlijke producten

Rooster Lijst

41-50 van 102

 1. Ayurveda Baby massage oil 200 ml
  • Milde plantaardige formule
  • Voedend en beschermend Meer Informatie
  € 20,76

 2. AyurMan Ojal Kapha Cream 50 ML
  Stimuleert en verfrist Meer Informatie
  € 19,26

 3. Varinice Cream 50 ML
  Voor mooie benen Meer Informatie
  € 24,41

 4. Anti-Aging Face oil 50 ML
  Anti-Aging Face Oil is een exclusieve Indiase olie bereid volgens klassiek Ayurvedische traditie. Meer Informatie
  € 24,30

 5. CB Bad en Douche Aloë Vera
  De heerlijkste gel voor in bad of onder de douche Meer Informatie
  € 13,43

 6. CB Bad en Douche Citrusvruchten
  Bad & Douche Citrusvruchten is de ideale bad- en douchegel wanneer je lichaam en geest een boost positiviteit kunnen gebruiken. Meer Informatie
  € 13,43

 7. CB Bad shampoo Verveine
  De heerlijkste gel voor in bad of onder de douche, 500ML Meer Informatie
  € 13,43

 8. CB Bad en Douche Lavendel
  De heerlijkste gel voor in bad of onder de douche Meer Informatie
  € 13,43

 9. CB shampoo Verstevigend
  Geef je haar op biologische wijze extra kracht en vitaliteit, 500ML Meer Informatie
  € 13,43

 10. Bad- en douchegel Aloë Vera - 250 ml
  Een heerlijke gel voor baden en douchen
  Meer Informatie
  € 11,31

Rooster Lijst

41-50 van 102

Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging op natuurlijke wijze

Vindt u een optimale lichaamsverzorging ook erg belangrijk? En wenst u dit te bewerkstelligen met zo veel mogelijk natuurlijke producten? Neem dan eens een kijkje in de Pranayur-webshop. Wij hebben namelijk een uitgebalanceerd assortiment op het gebied van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Zo hebben we producten van onder andere Devi Skincare, C’BIO en Cosmo Naturel. Ook massageproducten en andere huidproducten vallen onder het aanbod van Pranayur. Op deze pagina en op de betreffende productpagina’s leest u er meer over. Wilt u daarna nog meer weten over deze lichaamsverzorgingsproducten? Dan bent u uiteraard altijd welkom om contact op te nemen met de specialisten van Pranayur.

Devi Skincare

De lichaamsverzorgingsproducten van Devi Skincare zijn bedoeld voor zelfbewuste vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke verzorging voor de huid, zonder allerlei synthetische toevoegingen. Devi weet zich met een Ayurvedische benadering van de huidtypen te onderscheiden. Producten van Devi hebben dan ook een krachtige natuurlijke werking tot ver in de diepere lagen van de huid. Let wel: de huid is ons grootste orgaan en daarmee een goede indicatie van de algehele staat van gezondheid. Ayurvedische huidverzorging is aanbevelenswaardig wanneer u hinder ondervindt van een droge en schilferige huid, een warme en verhitte huid en/of een klamme en vettige huid. Devi Skincare kan ook ondersteunen bij het voorkomen van deze huidproblemen.

Natuurlijke huidverzorging met C’BIO

De bad- en douchegels van C’BIO, die u in de Pranayur-webshop kunt vinden, bevatten louter de beste natuurlijke en biologische ingrediënten en etherische oliën. In deze producten, die bijdragen aan een goede lichaamsverzorging, is geen sprake van toegevoegde chemicaliën, synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen. Zo is er voor elk huidtype een uitgebalanceerd product tot stand gebracht om de huid de allerbeste verzorging te kunnen geven.

Cosmo Naturel Bad en Douche

Cosmo Naturel Bad en Douche biedt producten met de allerbeste natuurlijke verzorging voor elk huidtype. In tegenstelling tot normale zeep, die een uitdrogend en beschadigend effect kan hebben op huid en haar, hebben producten van Cosmo Naturel een hydraterende en beschermende functie. Dankzij uitgebreide farmaceutische kennis weet Cormo ervoor te zorgen dat de heilzame werking van de zorgvuldig geselecteerde bestanddelen ten volle worden benut. Hiermee blijft uw huid zo lang mogelijk mooi en gezond. Uiteraard kunt u deze producten via de webshop van Pranayur bestellen.

Babyverzorgingsproducten

Bent u net bevallen of is er momenteel een baby op komst? Dan is een goede verzorging van de huid van de pasgeboren baby zeer essentieel. Gelukkig kunt u via de webshop van Pranayur babyverzorgingsproducten bestellen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Deze producten zijn mild en verzorgend, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Bestel uw Ayurvedische lichaamsverzorgingsproducten via Pranayur

Bent u geïnteresseerd in Ayurvedische producten voor het bevorderen van uw lichaamsverzorging? Als u hierover meer informatie zou willen ontvangen, dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0320-289835, per e-mail via sales@pranayur.nl of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Als u een van deze lichaamsverzorgingsproducten wilt bestellen, dan kan dat heel eenvoudig en voordelig via de Pranayur-webshop. Bestelt u voor 12.00 uur, dan heeft u uw product(en) de volgende werkdag al in huis. Tip: als u een bestelling plaatst van boven de 20 euro, dan vervallen voor u de verzendkosten. Bestel dus snel uw Ayurvedische producten via de webshop van Pranayur en ga voor een natuurlijke lichaamsverzorging.